ECHIPA

Mesajul Directorului General

Este o realizare deosebită pentru noi să sărbătorim 30 de ani de activitate, deoarece statistica spune că 90 la sută din companii îşi sfârşesc activitatea în primii 10 ani, în lipsa unei misiuni clare a activităţii pe care o desfăşoară. Noi am ajuns la acest moment cu ajutorul echipei, cu ajutorul clienţilor şi partenerilor noştri.

Vă asigurăm că suntem foarte bine pregătiţi şi putem să vă punem la dispoziţie o echipă de ingineri şi tehnicieni autorizaţi ISCIR, care va sta la dispoziţie cu remedierea într-un timp cât mai scurt a problemelor pentru care ne-aţi cerut sprijinul.

Calificarea tehnicienilor noştri este superioară şi nu face rabat de la calitate şi promptitudine. Aceste abilităţi sunt susţinute de peste 30 de ani de experienţă în România şi Germania în domeniul tehnic. Pentru orice serviciu veţi opta, vă putem asigura de pe acum ca procedurile tehnice au fost îndelung testate pentru obţinerea unor rezultate optime şi sigure.

Ştim ce înseamnă mulţumirea clientului; ne asumăm toate treptele de răspundere tehnică, economică şi estetică. Clientul pentru compania LPV Service Consult este esenţa, este valoarea corporativă de bază, nucleul în jurul căruia compania există şi îşi desfășoară activitatea zi de zi.

Vă aşteptăm să ne deveniţi client!

Laura - Mihaela CIUHU
www.lauraciuhu.ro
Sugestii şi reclamaţii