TERMICE

Centrale termice

Servicii unice sau la pachet pentru o experienţă fără griji în schimbarea sau întreţinerea centralei termice.

Intervenţii şi reparaţii centrale termice

PRET SPECIAL: de la 202 lei + TVA
Servicii de reparaţii centrale termice murale, cazane industriale, arzătoare şi automatizări, în cel mai scurt timp posibil de la solicitare. Primiţi 12 luni garanţie pentru piesele folosite în intervenţiile de service şi 3 luni pentru manopera.
Programarea se realizează prin Dispeceratul nostru NON STOP!

VTP - Verificări tehnice periodice

PRET SPECIAL: de la 210 lei + TVA
Societatea noastră este autorizată ISCIR şi dispune de personal calificat pentru efectuarea acestor verificări tehnice periodice conform prescripţiei tehnice PTA1, PTC9, C11.
Este recomandată o revizie la centrala termică înainte de intrarea în sezonul rece pentru a sta fără griji în timpul iernii!

Consultă astăzi noile oferte de centrale termice, la cele mai mici preţuri.

PIF - Punere în funcţiune centrale termice

Servicii complete de punere in funcțiune a centralei termice pe bază de: factura de cumpărare a centralei termice, certificatul de garanţie al centralei termice, avizul pentru furnizarea gazelor naturale şi documentaţia de instalare, întreţinere şi utilizare a centralei termice
Pentru centralele cu o putere termică >=70kw este necesară şi schema termodinamică avizată RADTI / RADTA.

Montaj centrale termice

Executăm montaj centrale termice, indiferent de model sau tipul de combustibil folosit pentru: centrale termice murale, cazane industriale pe gaz/motorină/mixt, cazane pe lemne, arzătoare / automatizări / termostate programabile
Montaj centrală -
PRET SPECIAL: 504 lei + TVA
Operaţiunile de asamblare a centralei termice, spre exemplu montarea pieselor din care este compus un cazan de fontă: elemenţi, arzător, conexiuni electrice etc. În cazul unei centrale termice de apartament (centrala murală), nu mai este nevoie de montare, centrală termică înglobează arzătorul, schimbătorul de căldură, pompa, vasul expansiune şi conexiunile electrice într-o singură unitate.
Punerea în funcţiune (PIF)
În cadrul căreia verificăm dacă centrală termică a fost racordată corect la instalaţia de încălzire, apă rece/caldă, gaz, energie electrică şi la tubulatura de evacuare gaze arse. Ne asigurăm că elementele de siguranţă ale centralei termice sunt în stare bună, facem probe şi reglajele necesare.


Instalare centrală
Racordarea centralei termice la conductele de agent termic, apă rece, apă caldă, gaz şi tensiune electrică.

Autorizație de Funcționare ISCIR - PRET SPECIAL: de la 101 lei + TVA
Verificarea centralei în cadrul căreia se acordă autorizaţia de funcţionare ISCIR. Pentru a beneficia de garanţia centralei termice, este obligatoriu să efectuezi punerea în funcţiune a centralei şi să obţii autorizaţia de funcţionare cu o firmă AUTORIZATĂ! De asemenea, această autorizație este obligatorie și se prelungește din 2 în 2 ani!


Consultă astăzi noile oferte de pompe de circulaţie, la cele mai mici preţuri.